Abovo Media - NicoRijkhoff

Nico Rijkhoff

30 jaar ervaring - Ziggo, NPO, Maandag

Nico Rijkhoff is een innovatieve, hands-on marketing executive met brede ervaring in diverse organisaties (zowel commercieel als publiek), sectoren en disciplines. Voor Nico gaat strategie hand-in-hand met resultaat en krijgt altijd vorm door een helder doel. Hij krijgt er energie van om challengers met ambitie nieuwe inzichten en concrete oplossingen voor hun vraagstukken te bieden, maar ook de instrumenten om het daarna zelf met vertrouwen door de eigen teams verder te brengen. Nico zegt zelf “Ik denk een beetje apart” en hij daagt graag de conventies van een markt uit op basis van inzichten van de doelgroep en de samenleving. Hij werkt graag met leuke mensen en zonder gedoe aan het toegankelijker, effectiever, diverser en inclusiever maken van merken, producten en diensten.

Specialisaties
Marketing, positionering en propositie ontwikkeling | branding en communicatie, inclusief brand design – omnichannel, ondersteund door data | CX/EX transformatie en activatie| interne en externe (corporate) communicatie, stakeholdermanagement en reputatiemanagement | mass market sponsoring, activatie en events

Projecten waar Nico ervaring mee heeft lopen uiteen van merkintroducties tot het maken en mede uitvoeren van strategische plannen, en van het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en lanceren van mediaplatforms, het inrichten van de complete klantcommunicatie (on/offline) tot bijvoorbeeld het (re)design van een marketing- en salesstrategie (incl. propositieontwikkeling).

Persoonlijke kenmerken van Nico
Open en inventief, sociaal en enthousiast, verbindend, methodisch en gedreven, sensitief en alert.

Leer Nico beter kennen
Nico bezit het diploma Jeugdtrainer KNVB en een seizoenskaart van AZ, leest dagelijks drie kranten en zo’n 35 boeken per jaar, is fervent bioscoopbezoeker en spreekt naast Engels ook Duits.

 

Rene

In contact komen met een van onze adviseurs?

LETS TALK!

Neem vandaag nog contact met ons op om in aanraking te komen met één van onze adviseurs. Onafhankelijk marketing advies op maat met AM Marketing Advies. Waar wacht je nog op?

Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag