Zeven krachten versterken deze zomer het team van Abovo Maxlead

Nieuws
Abovo Media
Geschreven door Abovo Media
Geschreven op: 5 augustus 2024Bewerkt op: 5 augustus 2024

In een steeds veranderend landschap is stilstaan geen optie bij Abovo Maxlead. Het media-, content- en performance marketingbureau verwelkomt daarom deze zomer zeven nieuwe, ervaren professionals om de teams in Hoorn en Oegstgeest te versterken.

Abovo Media - Zeven krachten versterken Abovo Maxlead 1200×628 V14

Danny Thijssing wordt Team Lead Outdoor bij Abovo Media. Met zijn achtergrond als senior Accountmanager bij Global Nederland en zijn expertise in Out of Home marketing, is hij de juiste persoon om de outdoortak AM Outside leiding te geven.

Marcel Zweedijk voegt zich als ervaren Client Service Director bij het Maxlead team in Oegstgeest. Voorheen vervulde hij de functie van Global Brand Manager bij EasyToys en werkte als zzp’er bij onder andere IPG Mediabrands en Trivorto.

Joyce Smit versterkt Abovo Media als Media Consultant. Ze komt van UM Nederland, waar ze ook als Media Consultant werkte, en heeft daarvoor ervaring opgedaan bij IPG Mediabrands als Out of Home specialist. Naast haar rol als Media Consultant zal ze ook een bijdrage leveren aan het outdoor-label AM Outside.

Mike van Etten keert terug naar Abovo Media als senior SEA Consultant. Na een periode extern als Team Lead bij Ads & Impact, vond hij zijn weg terug naar zijn vertrouwde plek.

Anne Bukman voegt zich als ervaren Projectlead in het team van AM Media Tech bij Maxlead. Ze brengt waardevolle ervaring mee uit haar vorige rollen als Recruiter bij Banijay Benelux en als producer voor diverse televisieprogramma’s.

Rick Franx keert terug bij Abovo Media en komt het digitale team in Hoorn versterken. Met zijn uitgebreide ervaring in online marketing zal Rick zich aanvankelijk richten op Social Advertising, met als doel zijn expertise uit te breiden naar uiteenlopende projecten binnen de volledige (online) dienstverlening van Abovo Maxlead.

Sean Stols wordt Social Media Consultant bij Abovo Media in Hoorn. Hij komt van Odiv, waar hij ervaring opdeed als Social Media Marketeer.

Willem-Albert Bol, CEO van Abovo Maxlead, kijkt met enthousiasme naar alle nieuwe collega’s die deze zomer aansluiten: “In onze groep hebben wij 230 collega’s in het team. Vanzelfsprekend zorgen wij met onze Academy dat jonge vakgenoten instromen. Toch heb je voor meer senior rollen ook de juiste instroom nodig. Dat zit deels in diversiteit van expertises, maar ook in diversiteit van achtergronden. Hun nieuwe en verse blik helpt ons de uitdagingen van klanten beter te beantwoorden. Wij zijn blij te zien dat sommige collega’s na een uitstap elders, hun weg terug weten te vinden naar ons”.

Abovo Media - Zeven krachten versterken Abovo Maxlead 1200×628 V14

Overige Nieuwsberichten

Kennis
Abovo Media - 24_1073013-Visual-Persbericht-Claude-BF-500×500-zonder-logo
Basic-Fit lanceert campagne met zanger Claude voor mentale gezondheid
Nieuws
Abovo Media - Special Toverland week 29 2024 CCNL (5)-1080×1080
Toverland lanceert betoverende zomercampagne
Nieuws
Abovo Media - 6W9A7710_Abovo Maxlead klantendag 2024
Abovo Maxlead viert 25-jarig jubileum
Nieuws
Abovo Media - 6W9A8536_Abovo Maxlead klantendag 2024
Onze jaarlijkse Abovo Maxlead Klantendag
Nieuws
Abovo Media - CFO-Studio-Schaarste-Innovatie-Groei-1024×576-1
CFO Studio – interview met Theun Eijkemans
Nieuws
Abovo Media - 24_1086314 – Visual Persbericht Hubo 500×500-zonder logo
Hubo wordt klant bij Abovo Maxlead
Nieuws
Abovo Media - BYD-X-Giovanni-van-Bronckhorst
BYD is E-mobility partner van UEFA EURO 2024
Nieuws
Abovo Media - scherm_afbeelding_2023-11-07_om_10.17.21
Abovo Maxlead wint media pitch VGZ
Nieuws
Nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws uit de wereld van een dynamisch mediabureau.
We mailen je maximaal één keer per maand.

Kunnen wij je helpen?

ik wil graag